”Noitanaisia-musikaalioopperassa noituusteema kietoutuu naisstereotypioiden lomaan. Kuva naisista piirtyi toisiaan seuraavien episodien kautta. Niissä parodioidaan ja ironisoidaan naisten välisiä satunnaisia kohtaamisia bussipysäkillä, luokkakokouksessa ja asuntonäytössä. Myös työ, parisuhde, perhe, ikääntyminen, äitiys, seksuaalisuus ja työn ja perheen yhteensovittaminen saavat osansa ruotimisesta.

Altto Anne Korpelainen on tarinassa uranainen, joka ottaa mitä haluaa niin työssä kuin rakkaudessakin olleen oman elämänsä voimakas subjekti- paheellinen, vahvasti haluava ja seksuaalisuudestaan nauttiva, moderni noitanainen.

Kaunisääninen Emilia Vesalainen-Pellas esitti kotiäitihahmoa. Siinä missä Greta näyttäytyi ahnaana ja reteänä, Anna oli siveä madonna. Annan kuoreen ilmestyi nopeasti säröjä, kun puhe kääntyi lapsiin. Äidin tuntema viha lastaan kohtaan ja lastensurmat ovat pyytteettömässä äitimyytissä tabu.

Vesalainen-Pellas ja Korpelainen tekivät oivalliset ja oivaltavat roolityöt. Sopraanoaariat soivat sielukkaan vivahteikkaasti. Korpelainen heittäytyi stereotyyppisen aistilliseen alttorooliinsa uskottavasti. Musikaalioopperassa nykyvinkkelistä katsottuna yllätyksettömät naiskuvat saivat södergranilaisen ilmaisuvoimaisen tulkinnan.

Bändi hoiti tonttinsa ammattimaisesti, Musiikki soi sopivalla volyymilla ja sulautui osaksi tarinaa. Pelkistetyn tyylikäs lavastus toimi pisteenä iin päälle”

(Turun Sanomat 25.10.2016)